Voor De Buitenpraktijk Coaching mocht ik een website ontwikkelen in het Wordpress CMS (Content Management Systeem). Hierbij zijn de kleuren van het logo verwerkt om de site tot in de puntjes naar wens van de klant te krijgen.

De Buitenpraktijk Coaching brengt personal coaching naar de natuur, om zo ultiem tot jezelf te komen.

‘Het adres voor een verrassende vorm van coaching & begeleiding in de natuur voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling en gespecialiseerd in Verlies & Rouwverwerking’.

Ineke Schippers, de eigenaresse is een gediplomeerd en geregistreerde coach. Aangesloten bij de Nederlandse Orde voor Beroeps Coaches (NOBCO) en gecertificeerd Natuur & Verliescoach bij Wandelcoach Nederland.

Met haar praktijk gaat ze verschillende diensten aanbieden, van persoonlijke life coach programma's tot mental bootcamps.


Bloggen

Met haar website gaat ze verschillende blog berichten plaatsen waar ze lezers over zal laten weten via social media en nieuwsbrieven.

Omdat ze blog berichten wilt gaan delen met haar volgers en klanten, is de keuze voor Wordpress als Content Management Systeem (CMS) de juiste keuze.
Dit maakt het publiceren van nieuwe blog berichten super gemakkelijk, ze hoeft nu alleen nog maar aan de inhoud te denken.

Call to action

Met je website wil je mensen triggeren om iets te gaan doen, zoals contact opnemen of een dienst afnemen. Om dit makkelijk te maken heb ik call to action blokken gemaakt waarin ze een pakkende zin of vraagstuk kan zetten om hiermee een klant te triggeren om contact op te nemen.

Call to action knop van De Buitenpraktijk Coaching
Bekijk de site hier!

Wil jij ook zo'n strakke website?

Stuur me dan eens een mailtje!

of...

Bel gewoon even