Voor Bistroclub de Stadsburger hebben wij een volledige website verzorgd.

Het restaurant gelegen in hartje Bergen op Zoom heeft in november 2017 zijn deuren geopend. Samen met de mensen van Bistroclub de Stadsburger hebben we nauw samengewerkt om een compleet pakket te leveren. Op de website kun je gemakkelijk reserveren en het online menu bekijken.

Voor wie MailChimp niet kent, MailChimp is een handig gratis tool die het mogelijk maakt om nieuwsbrieven te ontwerpen en versturen. Daarnaast kunnen bezoekers zich heel eenvoudig aanmelden voor een nieuwsbrief met een formulier op je website.

Voor Bistroclub de Stadsburger hebben we een moderne nieuwsbrief opgezet waar zij hun events mee kunnen aankondigen.

Techniek

De website is gemaakt bovenop het populaire Wordpress, we hebben een thema gemaakt dat voor zowel mobiel als tablet geoptimaliseerd is omdat daar de meeste bezoekers vaak vandaan komen. De site is ook in snelheid geoptimaliseerd, om er voor te zorgen dat de website zo snel mogelijk binnen is ook al heeft de bezoeker een slechte netwerk verbinding.

Samen met een grafisch vormgever hebben we foto's gemaakt om alle aspecten van de site er uit te laten springen zoals de prachtige header foto waar je gelijk honger van krijgt! ?

Neem gerust een kijkje op de website van Bistroclub de Stadsburger!

Toe aan een smakelijke website? ?

Stuur me dan eens een mailtje!

of...

Bel gewoon even